Program


Az eastwicki boszorkányok

Az eastwicki boszorkányok

A helyszín egy unalmas amerikai tengerparti kisváros. A főhősök három viruló, több gyermekes, elvált asszony. Anyagi gondjaik nincsenek, sokat nevetnek, jókat esznek – csak egy férfi jönne már! Rajta, hát, női praktikák, rajta, hát, boszorkánytudomány! A férfi pedig jön. A három asszony kivirul – a városka gyanakszik..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 29. szombat, 19:00

John Updike-Tasnádi István: AZ EASTWICKI BOSZORKÁNYOK

A helyszín egy unalmas amerikai tengerparti kisváros. A főhősök három viruló, több gyermekes, elvált asszony. Anyagi gondjaik nincsenek, sokat nevetnek, jókat esznek – csak egy férfi jönne már! Rajta, hát, női praktikák, rajta, hát, boszorkánytudomány! A férfi pedig jön. A három asszony kivirul – a városka gyanakszik… Mi folyik a titokzatos férfi házában? S miért történnek megmagyarázhatatlan dolgok városszerte? De tényleg, ki ez a férfi?!


Először regény, aztán film – és most a Játékszín színpadán!

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!